Želite besplatne e-račune ?

19.07.2019. 23:49

Postoji određeni broj posrednika za e-račune - najpoznatiji je Moj e-račun ... ali što sa tvrtkama koji trebaju možda 2-3 puta godišnje slati račun - imamo soluciju za vas ! BESPLATNU zasada

Većim tvrtkama informatičari su revno integrirali ERP-ove sa Fina servisima za e-račun , što je lijepo i krasno. No što sa tvrtkama koji trebaju možda 1 račun mjesečno ili čak i godišnje slati?

Već dugi niz godina surađujemo sa tvrtkom V6 informatika i njihovom aplikacijom WEBRAČUN za POS kasu i fiskalizaciju.

No sada ista tvrtka nudi i slanje e-računa - zasada besplatno jer je u fazi razvoja ali sa punom funkcionalnošću. Jedino vam treba aplikacijski certifikat , registracija na njihovo stranici i 5 minuta kasnije možete slati račun ! U razgovoru sa informatičarima upitali smo ih za buduću cijenu - s obzirom da im je dosadašnja praksa da se fakturira samo onaj mjesec kada njihovu aplikaciju i koristite (što je predivno kada fiskalnu kasu trebate 3 puta godišnje) potvrdili su mi da će vjerovatno to biti i politika za e-račune. Iskreno se nadamo da će tako biti i toplo ih preporučam zbog jednostavne aplikacije i vrlo pristupačne korisničke službe.

Upravo smo primili ovu poruku od njih:

Slanje eRačuna prema Državi

Poštovani,

danas je uspješno provedeno testiranje slanja eRačuna za Državu od strane Fine te smo na taj način službeno postali Informacijski posrednik za eRačun.

To znači da od sada možete putem https://weberacun.com/ aplikacije slati svoje eRačune potpuno besplatno do kraja godine.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Lijep pozdrav,
Web račun tim

http://webracun.com

 

Arhiva vijesti